Sous vide-demo hos H.W. Larsen på lørdag

Lørdag den 10. juni står jeg sammen med Martin Ankerstrøm Rasmussen (grill-eksperten) og demonstrerer sous vide, uddeler smagsprøver og svarer på spørgsmål om sous vide. Du kan selv smage, hvor godt kød og grønt (m.m.) smager efter sous vide-tilberedning, og nogle af råvarerne vil vi også give en tur på grillen bagefter. Kombinationen af sous vide-tilberedt kød og efterbruning på grill er helt fantastisk: Perfekt, saftigt og mørt indre + en lækker, sprød grillskorpe udenpå. Grill bliver aldrig det samme, når du først har prøvet det med sous vide;-)

Det foregår hos H.W. Larsen i kødbyen (Slagterboderne 15, du ved) og vi er klar fra kl. 11.

H.W. Larsen har skaffet en stor bunke af min bog “Sous vide i dit eget køkken” så du kan købe en med hjem, og jeg signerer den gerne hvis du vil have det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *