December

Ribbensteg

Af stege- eller kogestykket.
Anbefalet tilberedning: 64°/4’00.
Resultat: Lyserødt og mørt kød. Medium saftigt. Fedt og bindevæv er lidt opløst.
Anbefalet ret: Ribbenssteg med agurkesalat på rugbrød.

Se andre tilberedninger og forslag til retter i SOUS VIDE i dit eget køkken.

Også godt i denne måned

Skorzonerrod

Anbefalet tilberedning: 88°/1’00.
Resultat: Den hvide farve er fastholdt. Mør og færdig, men med bid. Fyldig smag af skorzonerrod.
Anbefalet ret: Skorzonerrod med bacontern i smørsauce og torskefilet.

Rødbeder

I posen: 25 % sukker, 25 % æbleeddike
Anbefalet tilberedning
: 85°/3’00.
Resultat: Meget mør, med lidt bid. Rund og kraftig smag af rødbede.
Anbefalet ret: Ovenpå leverpostej, til ribbensteg.