Juli

Spareribs/kamben

Anbefalet tilberedning: 63°/24’00. Fantastisk til grill bagefter.
Resultat: Lyserøde områder. Saftigt og meget mørt, falder fra benene. Fedt er næsten tilberedt. Tydelig svinesmag.
Anbefalet ret: Spareribs med coleslaw.
TIP: Perfekt til færdiggørelse på grillen (1 min på hver side ved hård varme), pensles evt. med BBQ-sauce.

Se andre tilberedninger og forslag til retter i SOUS VIDE i dit eget køkken.

Også godt i denne måned

Kyllingelår

Anbefalet tilberedning: 63°/4:00. Meget fint til eftergrilning!
Resultat: Færdigt, meget mørt og saftigt, med en let kyllingesmag. Let klistret tyggefornemmelse.
Anbefalet ret: Kyllingelår og bulgursalat med agurk, tomat og rødløg.

Sild

Anbefalet tilberedning: 48°/0:20. Fantastisk brunet på grill bagefter!
Resultat: Færdig, meget saftig, med en mild og rund fiskesmag, næsten som ørred.
Anbefalet ret: Sildefileter med salat med savoykål og æbler.