Juni

Ribeye-bøf

Anbefalet tilberedning: 58°/1:00.
Resultat: Medium rødt, meget saftigt og mørt med ret udviklet kødsmag. Fedt er delvist tilberedt.
Anbefalet ret: Rib-eye med rodfrugter og rødvinssauce.
TIP: Perfekt til bruning på varm havegrill 1/2-1 min på hver side

Se andre tilberedninger og forslag til retter i SOUS VIDE i dit eget køkken.

Også godt i denne måned

Asparges

Anbefalet tilberedning: 85°/0:15.
Resultat: Meget møre og lette at tygge, med et lille bid. Meget stor smag af asparges og ærter.
Anbefalet ret: Asparges med røræg og spansk skinke.

Fjæsing

Anbefalet tilberedning: 46°/0:25.
Resultat: Mør med lidt bid. Stærk smag af fladfisk/skaldyr.
Anbefalet ret: Fjæsing med nye kartofler og spinat.