Klargøring: Beef wellington

Læg to baner køkkenfilm (wrap) overlappende på en fugtet bordplade (så holder filmen sig på plads).
Læg parmaskine (eller anden god spegeskinke) overlappende ovenpå wrappen.
Smør den kolde svampestuvning (duxelles) på i et tyndt lag over skinken.
Læg den brune oksemørbrad (smurt med sennep) på midten.
Fold skinken op om mørbraden (ved hjælpe af wrappen).
Fold sammen fra den modsatte side.
Fold skinken ind fra enderne, og luk wrappen stramt om det hele.
Læg nu gerne stykket på køl i en dag eller to så det samler sig godt.
Rul butterdejen tyndt ud på bagepapir, pensl med sammenpisket æg og læg mørbradruller (uden wrap) ovenpå.
Fold dejen stramt om rullen – buk og tryk enderne sammen.
Skær de overskydende dejdele fra og tryk dejen ved rullens ender godt sammen.
Prik dejen og pensl den med æg. Læg på køl til den skal bages.