Laks 50°/0:30

4 personer (forret)

  • 4 x 100 g laksestykke, frossen
  • 1 tsk (4 g) salt

Trin 1. Forbered

  1. Pak stykkerne ud af frostposen.
  2. Krydr med salt på kødsiden.

Trin 2. Pak/vakuumer

  1. Læg stykkerne med afstand imellem (så varmen kan komme til) i en vakuumpose.
  2. Vakuumer ved maksimalt tryk.

Trin 3. Tilbered

  1. Tilbered ved den ønskede temperatur i den angivne tid.

Trin 4. Færdiggør

  1. Tag forsigtigt posen op af badet og tag laksestykket ud af posen.
  2. EVENTUELT: Løft det forsigtigt med en bred spatel over på en meget varm pande med olie og steg kun på skindsiden i 1 minut.
  3. Løft forsigtigt over på et opvarmet serveringsfad og server straks.

Godt sammen med spinat eller asparges og evt. hollandaise.

(C) Copyright Karsten Tanggaard 2017-18. Billeder og indhold må kun gengives med skriftlig tilladelse.