November

Kvæde

Skrællet og skåret i mundrette stykker. 75% sukker og 20% citronskiver i posen.
Anbefalet tilberedning: 90°/12’00.
Resultat: Bliver rød/bordeaux, når tanninerne nedbrydes. Meget mør, konsistens som konfekt. God smag af citrus, sødme og æble/kvæde.
Anbefalet ret: Til ost, eller som et let bittert tilskud til en dessert som f.eks. pærer med vaniljecreme.

Se andre tilberedninger og forslag til retter i SOUS VIDE i dit eget køkken.

Også godt i denne måned

Skorzonerrod

Anbefalet tilberedning: 88°/1:00.
Resultat: Den hvide farve er fastholdt. Mør og færdig, men med bid. Fyldig smag af skorzonerrod.
Anbefalet ret: Skorzonerrod med bacontern i smørsauce og torskefilet.

Torsk

Filet, gerne af rygstykket.
Anbefalet tilberedning: 48°/0:25.
Resultat: Ret færdig og mør. Meget saftig, med glatte flager. Fibrene bides let over. Fyldig torskesmag.
Anbefalet ret: Torskeryg på avocado med skinke/brød-krummer.