Nytår uden stress: Sous vide-opskrifterne

Her er nytårs-opskrifterne fra mine kurser hos Meyers Madhus (generelt om sous vide) og hos Miele (dampovne og sous vide). De fleste anvender sous vide for at få bedre kvalitet og mindre stress – læs mere om Nytår uden stress: De 4 lette trin– faktisk kan 80% laves i dagene før, så man nytårsaften kan bruge tiden på ekstra flotte anretninger.  Og man er sikker på, at kød og grøntsager er tilberedt perfekt.

Forretter

 

70% forberedt: Det hele er lige til at lune, svitse og anrette efterhånden som det skal bruges.

Hovedret

90% forberedt: Det hele er lige til at lune, svitse og anrette efterhånden som det skal bruges. Vælg en af hovedretterne:

Mulighed 1: Oksemørbrad med kantareller og rødvinssauce

    

Mulighed 2: Ribeye med pommes frites og bearnaise

Ost og dessert

 

95% forberedt: Tag frem og anret efterhånden som det skal bruges.