Om bogen

Karsten Tanggaard: SOUS VIDE i dit eget køkken

Karsten Tanggaard: SOUS VIDE  I DIT EGET KØKKEN
Lindhardt og Ringhof 2017.
210 sider. Kr. 249,95.


Opslag om udvalgte råvarer – her okse-ribeye – med oplysninger om udskæringen, 3 forslag til sous vide-tid/temperaturer og en beskrivelse af resultatet af hvert forslag, tips, en eksempel-opskrift og yderligere serveringsforslag.


For hvert afsnit er der til sidst en omfattende liste over tid/temperaturer for de mest almindelige madvarer. Også her er der for hver en beskrivelse af resultatets smag, tekstur og udseende.


Gennemgang af udstyr, både det helt billige og det avancerede: Fordele/ulemper, og hvad man skal se efter når man køber udstyret.


Baggrundsmateriale om, hvad der sker, når kød opvarmes. Med denne viden kan man selv skrue på bogens mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, så resultatet bliver netop, som man vil have det.

Om mig

Jeg har siden 2011 interesseret sig for sous vide og siden 2014 har jeg beskæftiget mig på fuld tid med den særlige tilberedningsmetode. Jeg afholder også kurser/holder foredrag (evt. med smagsprøver) om sous vide, og står bl.a. for kurserne i sous vide i Meyers Madhus.