Vindruer 85°/0:15

 4 personer (del af dessert)

  • 300 g vindruer (gerne forskellige farver)
  • 10 g flormelis (evt. stødt almindeligt sukker)

Trin 1.   Forbered

  1. Skyl og tør druerne.
  2. Halver dem på langs.
  3. Vend sukkeret i.

Trin 2.   Pak/vakuumer

  1. Læg i pose (evt. flere så det ikke bliver mere end 3-4 cm tykt).
  2. Vakuumer ved middel vakuum..

Trin 3.   Tilbered

  1. Tilbered ved den ønskede temperatur i den angivne tid.
  2. Køl ned i posen med rindende, koldt vand, og læg på køl i mindst 1 time. Herefter kan den holde sig nogle dage på køl.

Trin 4.   Færdiggør

  1. Hæld evt. væden fra (den kan koges ind og lægges i bunden af en dessert så den ikke opløser evt. creme).

Kan bruges med en (sabayonne-)creme til dessert.

(C) Copyright Karsten Tanggaard 2017-18. Billeder og indhold må kun gengives med skriftlig tilladelse.