Spinat 85°/0:15

Godt til kammusling, laks, dampet rødspætte og/eller (rør)æg. 

4 personer (tilbehør)

  • 150 g spinat (gerne babyspinat)
  • 2 g (1/4) tsk salt
  • 10 g olivenolie

Trin 1.   Forberedelse

  1. Skyl og tør spinaten.

Trin 2.   Pak/Vakuumer

  1. Fordel spinaten 1-2 poser, og fordel olivenolie og salt i poserne.
  2. Læg nogle skeer i posen (for at holde den nede i badet) og vakuumer ved maksimalt vakuum.

Trin 3.   Tilberedning

  1. Læg poserne i det opvarmede bad i den angivne tid.

Trin 4.   Færdiggørelse

  1. Hæld væden fra og læg på et varmt serveringsfad og server straks.

(C) Copyright Karsten Tanggaard 2017-18. Billeder og indhold må kun gengives med skriftlig tilladelse.