Udenlandske madnavne: D-F

Finder du fejl eller mangler, eller du velkommen til at sende en mail til madnavne@sousvidebogen.dk

Udenlandsk navnSprogTypeDansk navn
Dab, commonUKFiskIsing
Daikon radishesUSGrøntsagerDaikon-radise
Damson plumUSFrugtDamson blomme
Dates (pitted)USFrugtDadler (udstenet)
DeerUSVildtRådyr
DoveUSFjerkræDue
Dover SoleUSFiskSøtunge
DuckUSFjerkræAnd
Duck's breastUSFjerkræAndebryst
EarUSGrisØre
EelUSFiskÅl
EggUSÆgÆg
EggplantUSGrøntsagerAubergine
EiderUSFjervildtEdderfugl
EntrecôteUSOkseEntrecôte
EscolarUSFiskSmørfisk
Eye FilletUSOkseMørbrad
Eye of RoundUSOkseLårtunge
Fallow dearUSVildtDådyr
Fat (UK)USOkseTalg
Fava beansUSBønnerFava-bønner, Valske bønner, Heste-bønner
FeetUSGrisFødder
FennelUSGrøntsagerFennikel
FigUSFrugtFigen
FiletUSOkseMørbrad
filet de boeufFROkseMørbrad
Filet MignonUSOkseFilet mignon
Filet steakUSOkseMørbradbøf
filetto di manzoITOkseMørbrad
FilletUKOkseMørbrad
FlankUSKalvSlag
LamSlag
OkseSlag
GrisSlag
Flank steakUSOkseFlank steak
FlatUSOkseYderlår
Flat Iron (Beef Chuck, Shoulder (Clod), Top Blade)USOkseFlat Iron
Flat ribs (UK)USOkseTværreb
FlounderUSFiskSkrubbe
Flounder (UK)USFiskSkrubbe
Flounder (US)USFiskIsing
Foie GrasUSFjerkræFoie Gras
Foot/TrotterUSKalvFødder
ForeshankUSLamForskank
OkseBov (med forskank)
GrisForskank
French turnipUSGrøntsagerMajroe
Fresh HamUSGrisFersk skinke
Full RumpUSOkseTyksteg