Forskellen på de to sous vide-bøger

Sous vide 2.0 på 464 sider er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, og en inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Læs mere om indholdet her – og udvidelserne ift. den første bog.

TitelSous vide 2.0
– opskrifter, teknik,
tips og tricks
Sous vide
i dit eget køkken
Udgivet20192017
Sider464200
Opskrifter /
tid/temp
112 / 56741 / 302
Okse/kalv20 / 11510 / 68
Gris20 / 828 / 37
Lam10 / 274 / 14
Vildt2 / 551 / 4
Fjerkræ12 / 504 / 27
Fisk og skaldyr14 / 765 / 42
Frugt og grønt22 / 1477 / 102
Æg12 / 152 / 8
Menuer tilberedt
i forvejen
– trin-for-trin
61
Sider om udstyr186
Tips og tricks6241
Sider teori2822
Vægt845 g2.155 g
Læseprøve Se læseprøve her Se læseprøve her
Vej. udsalg399249
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019