Månedens sous vide-hit

De bedste sous vide-tilberedninger i forhold til sæsonens råvarer:

01 Januar

01 Januar

Nu kan man endelig få torskerogn, som bliver blød og saftig i sous vide. I sæson ...
Læs Mere
02 Februar

02 Februar

Februar er en kold måned, men det er godt for fisk som torsk der i sous vide kan få en ...
Læs Mere
03 Marts

03 Marts

Man kan være heldig at finde skvalderkål der kan tilberedes som spinat og blive vidunderlig grøn, silkeblød og fuld af ...
Læs Mere
04 April

04 April

I april kan man spise påskelam og æggeretter som f.eks. egg bites mens vi venter på det første grønne. I ...
Læs Mere
05 Maj

05 Maj

Endelig! Nu myldrer de friske grøntsager frem som asparges og rabarber! Tilbered asparges sous vide og få et perfekt, spændstigt ...
Læs Mere
06 Juni

06 Juni

Nu er kartoflerne nye, og gulerødder og asparges er stadig på toppen. Grill-sæsonen er i fuld sving: Prøv sous vide-forberedte ...
Læs Mere
07 Juli

07 Juli

De første danske majs skal prøves ligesom squash (prøv dem i en ratatouille til en lammeculotte). Eller sous vide-forbered spareribs ...
Læs Mere
08 August

08 August

I august er der masser af frisk grønt som majs, aubergine, æbler og rabarber, og det hele bliver godt i ...
Læs Mere
09 September

09 September

Blommer findes nu modne og fulde af smag og bevarer deres friskhed efter sous vide tilberedning. Prøv også de første ...
Læs Mere
10 Oktober

10 Oktober

Frugter som æbler og pærer er i højsæson nu, men også efterårets svampe, rådyr og fasaner skal prøves i sous ...
Læs Mere
11 November

11 November

November byder på rodfrugter der er gode i sous vide, men prøv også kvæden! I sæson ...
Læs Mere
12 December

12 December

Julen står for døren og tid til at forberede hele julemiddagen i dagene op til jul, så der kun er ...
Læs Mere