04 April

I april kan man spise påskelam og æggeretter som f.eks. egg bites mens vi venter på det første grønne.

I sæson

Egg bites (portions-æggestand) 75°/1:15

Egg bites (portions-æggestand) 75°/1:15

Tilberedt sous vide bliver egg bites cremede og silkebløde. De kan bruges til brunch, som frokokostret eller som tilbehør til ...
Læs Mere
Hvordan tilberedes det perfekte æg?

Hvordan tilberedes det perfekte æg?

Det har jeg undersøgt ved at tilberede 24 æg på forskellig måde og fotograferet resultatet: Temperaturer fra 64° til 69° ...
Læs Mere
Kyllingebryst 58°/2:30

Kyllingebryst 58°/2:30

Kyllingebryst er et relativt magert, mørt og mildt smagende kødstykke. Det bliver dog nemt tørt og skal derfor tilberedes forsigtigt ...
Læs Mere
Kyllingelår 63°/4:00

Kyllingelår 63°/4:00

Kyllingelår er en kraftigt smagende, saftig, men også lidt sej del af kyllingen og skal derfor have lidt højere temperatur ...
Læs Mere
Laks, portionsstykker 50°/0:30

Laks, portionsstykker 50°/0:30

Laks er en relativ fed fisk (”sundt fedt“) med fast, orange kød (farven er afhængig af foderet). Laks fra små ...
Læs Mere
Lammeculotte 58°/4:00

Lammeculotte 58°/4:00

Lammeculottens kød under det tykke fedtlag (der har en kraftig lammesmag) er ret magert, og hvis man tilbereder det sous ...
Læs Mere
Spinat 85°/0:15

Spinat 85°/0:15

Spinat tilberedt sous vide får en mild og rund smag uden bitterhed, og den har stadig bid efter 15 min ...
Læs Mere
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019