08 August

I august er der masser af frisk grønt som majs, aubergine, æbler og rabarber, og det hele bliver godt i sous vide.

I sæson

Aubergine-mozzarella-tomat-sandwich 85°/0:30

Aubergine-mozzarella-tomat-sandwich 85°/0:30

Denne grønne sandwich tilberedes traditionelt i ovn, men ved at forberede aubergineskiverne i sous vide, bliver de perfekt møre, uden ...
Læs Mere
Culotte (af kalv) 54°/6:00

Culotte (af kalv) 54°/6:00

Culotten er en ret mør udskæring, som smager godt både rød, rosa og well done. Kalveculotten er lys og mør ...
Læs Mere
Hakkebøf 56°/2:00

Hakkebøf 56°/2:00

Hakkebøf bliver meget mørt og saftigt tilberedt sous vide – især hvis man bruger friskhakket kød af en god, fedtmarmoreret ...
Læs Mere
Kyllingelår 63°/4:00

Kyllingelår 63°/4:00

Kyllingelår er en kraftigt smagende, saftig, men også lidt sej del af kyllingen og skal derfor have lidt højere temperatur ...
Læs Mere
Majskolber 75°/1:00

Majskolber 75°/1:00

Majs sælges oftest let umodne (fordi de ellers vil være tørre i toppen), men ved tilberedning udvikler de nogen sødme ...
Læs Mere
Skinkeculotte 56°/5:00

Skinkeculotte 56°/5:00

Skinkeculotte skæres af yderlåret. Det magre og reelle kød skal tilberedes nænsomt for ikke at blive tørt, men bliver saftigt ...
Læs Mere
Spareribs 63°/18:00

Spareribs 63°/18:00

Spareribs forberedt i sous vide bliver saftige, møre så så benene kan trækkes helt rene ud. Men samtidigt har de ...
Læs Mere
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019