02 Februar

Februar er en kold måned, men det er godt for fisk som torsk der i sous vide kan få en lækker saftig fasthed, og kan netop skilles i flotte flager.

I sæson

Gulerødder 85°/1:00

Gulerødder 85°/1:00

Tilberedt sous vide bliver gulerødderne netop møre med et lille bid, en fin sødme og stor smag af gulerødder. Gulerod ...
Læs Mere
Kyllingebryst 58°/2:30

Kyllingebryst 58°/2:30

Kyllingebryst er et relativt magert, mørt og mildt smagende kødstykke. Det bliver dog nemt tørt og skal derfor tilberedes forsigtigt ...
Læs Mere
Rødbeder, syltede 85°/3:00

Rødbeder, syltede 85°/3:00

Traditionelt tilbehør til pålæg på rugbrød. Sent på sæsonen er rødbederne mere hårde, og så kan man give dem 1-2 ...
Læs Mere
Torskeryg, portionsstykker 48°/0:45

Torskeryg, portionsstykker 48°/0:45

Torsk er en mildt smagende og meget mager fisk, der bliver virkelig god ved den skånsomme sous vide-tilberedning. Torskeryggen (engelsk: ...
Læs Mere
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019