01 Januar

Nu kan man endelig få torskerogn, som bliver blød og saftig i sous vide.

I sæson

Rødbeder, syltede 85°/3:00

Rødbeder, syltede 85°/3:00

Traditionelt tilbehør til pålæg på rugbrød. Sent på sæsonen er rødbederne mere hårde, og så kan man give dem 1-2 ...
Læs Mere
Torskerogn 85°/1:30

Torskerogn 85°/1:30

Torskerogn bliver meget saftigt og blødt i sous vide, med fin og sart smag af torskerogn og slet ikke tørt, ...
Læs Mere
Torskeryg, portionsstykker 48°/0:45

Torskeryg, portionsstykker 48°/0:45

Torsk er en mildt smagende og meget mager fisk, der bliver virkelig god ved den skånsomme sous vide-tilberedning. Torskeryggen (engelsk: ...
Læs Mere
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019