03 Marts

Man kan være heldig at finde skvalderkål der kan tilberedes som spinat og blive vidunderlig grøn, silkeblød og fuld af smag (ellers brug babyspinat). Og de første påskelam er her måske.

I sæson

Kyllingebryst 58°/2:30

Kyllingebryst 58°/2:30

Kyllingebryst er et relativt magert, mørt og mildt smagende kødstykke. Det bliver dog nemt tørt og skal derfor tilberedes forsigtigt ...
Læs Mere
Laks, portionsstykker 50°/0:30

Laks, portionsstykker 50°/0:30

Laks er en relativ fed fisk (”sundt fedt“) med fast, orange kød (farven er afhængig af foderet). Laks fra små ...
Læs Mere
Lammeculotte 58°/4:00

Lammeculotte 58°/4:00

Lammeculottens kød under det tykke fedtlag (der har en kraftig lammesmag) er ret magert, og hvis man tilbereder det sous ...
Læs Mere
Spinat 85°/0:15

Spinat 85°/0:15

Spinat tilberedt sous vide får en mild og rund smag uden bitterhed, og den har stadig bid efter 15 min ...
Læs Mere
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019