10 Oktober

Frugter som æbler og pærer er i højsæson nu, men også efterårets svampe, rådyr og fasaner skal prøves i sous vide.

I sæson

Blommer, flødecreme og pistacienødder 75°/0:15

Blommer, flødecreme og pistacienødder 75°/0:15

Den rå frugt kan være lidt svag i sma­gen, men sous vide-tilberedning vil koncentrere den smag, der er, og generelt ...
Læs Mere
Torskeryg med det hele 48°/0:45

Torskeryg med det hele 48°/0:45

Torsk er en mildt smagende og meget mager fisk, der bliver virkelig god ved den skånsomme sous vide-tilberedning. Torskeryggen (engelsk: ...
Læs Mere
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019