09 September

Blommer findes nu modne og fulde af smag og bevarer deres friskhed efter sous vide tilberedning. Prøv også de første spæde rødbeder – de får et uforligneligt bid og en flot smag i sous vide.

I sæson

Aubergine-mozzarella-tomat-sandwich 85°/0:30

Aubergine-mozzarella-tomat-sandwich 85°/0:30

Denne grønne sandwich tilberedes traditionelt i ovn, men ved at forberede aubergineskiverne i sous vide, bliver de perfekt møre, uden ...
Læs Mere
Blommer, flødecreme og pistacienødder 75°/0:15

Blommer, flødecreme og pistacienødder 75°/0:15

Den rå frugt kan være lidt svag i sma­gen, men sous vide-tilberedning vil koncentrere den smag, der er, og generelt ...
Læs Mere
Kyllingelår 63°/4:00

Kyllingelår 63°/4:00

Kyllingelår er en kraftigt smagende, saftig, men også lidt sej del af kyllingen og skal derfor have lidt højere temperatur ...
Læs Mere
Majskolber 75°/1:00

Majskolber 75°/1:00

Majs sælges oftest let umodne (fordi de ellers vil være tørre i toppen), men ved tilberedning udvikler de nogen sødme ...
Læs Mere
Rødbeder, syltede 85°/3:00

Rødbeder, syltede 85°/3:00

Traditionelt tilbehør til pålæg på rugbrød. Sent på sæsonen er rødbederne mere hårde, og så kan man give dem 1-2 ...
Læs Mere
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019