Opskrifter

Udvalgte opskrifter fra bogen “Sous vide 2.0” + flere der er kommet til efter bogen er trykt.

De 10 sikre hits

De 10 sikre hits

Nybegynder? Start her med de sikre tilberedninger, hvor sous vide gør en stor forskel ...
Læs Mere
Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for æg

Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for æg

Præcist tilberedt blødkogt æg eller røræg – eller den sikre bearnaise med 5 minutters arbejde. Alle opskrifter stammer fra bogen ...
Læs Mere
Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for fisk og skaldyr

Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for fisk og skaldyr

Perfekt saftig fisk hver gang. Og du kan tilberede direkte fra frost. Alle opskrifter stammer fra bogen "Sous vide 2.0" ...
Læs Mere
Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for fjerkræ

Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for fjerkræ

Slut med tør kylling til hverdag eller tørt andebryst til jul - eller tørt fasanbryst når der skal være fest ...
Læs Mere
Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for frugt og grønt

Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for frugt og grønt

Sous vide kan tilberede frugt og grønt så det bevarer al smag og kraft og får det perfekte bid. Alle ...
Læs Mere
Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for gris

Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for gris

Saftigt og mørt grisekød fra kotelet og mørbrad til pulled pork. Alle opskrifter stammer fra bogen "Sous vide 2.0". Her ...
Læs Mere
Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for lam

Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for lam

Lammekølle, lammeryg og de andre udskæringer bliver saftige, møre og netop så røde som du vil have det. Alle opskrifter ...
Læs Mere
Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for okse og kalv

Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for okse og kalv

Bøffen og stegen bliver saftig og netop så rød som du vil have den, og selv billige udskæringer kan blive ...
Læs Mere
Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for tilbehør

Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for tilbehør

Tilbehør og grundopskrifter til de sous vide-tilberedte retter. Som f.eks. en god rødvinssauce til det røde kød. Eller hvordan man ...
Læs Mere
Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for vildt

Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for vildt

Vildt bliver godt i sous vide når du kender hemmelighederne: Ikke for tykke stykker, kort tid og gerne lav temperatur ...
Læs Mere
Sous vide: Tid og temperatur

Sous vide: Tid og temperatur

Temperaturen styrer hvor rødt kødet bliver. Tiden styrer hvor mørnet det bliver. Læs mere om tid og temperatur her – ...
Læs Mere