Sous vide-opskrifter med tid og temperatur for vildt

Vildt bliver godt i sous vide når du kender hemmelighederne: Ikke for tykke stykker, kort tid og gerne lav temperatur.

Ingen indlæg fundet.

Alle opskrifter stammer fra bogen “Sous vide 2.0”. Her findes disse opskrifter:

Sous vide 2.0
  • Rådyrbov
  • Rådyrkølle
  • Rådyrryg
  • Lammeskank

På side 178-179 i bogen “Sous vide 2.0” findes listen over 55 gennemprøvede sous vide tider og temperaturer for vildtkød. Det forventede resultat for hver tilberedning er beskrevet:

  • Dådyrkølle, klump
  • Dådyrkølle, lårtunge 1
  • Dådyrkølle, lårtunge 2
  • Dådyrkølle, lårtunge 3
  • Dådyrkølle, muskel 3
  • Dådyrkølle, muskel 1
  • Dådyrkølle, muskel 2
  • Dådyrskank
  • Elg, steak af ribeye
  • Frølår
  • Hakket vildt
  • Hare, bov
  • Hare, lår
  • Hare, mørbrad
  • Hare, rygfilet
  • Kanin, bov
  • Kanin, lever
  • Kanin, lår
  • Kanin, nyre
  • Kanin, rygfilet
  • Krokodillefilet, portionsstykke
  • Kænguru, filetstykke
  • Kænguru, tykstegsbøf 1
  • Kænguru, tykstegsbøf 2
  • Kænguru, tykstegsbøf 3
  • Rensdyrkølle, muskel 1
  • Rensdyrkølle, muskel 2
  • Rensdyrkølle, muskel 3
  • Rådyr, bov, udbenet 1
  • Rådyr, bov, udbenet 2
  • Rådyr, bov, udbenet 3
  • Rådyr, hals
  • Rådyr, kølle, hel udbenet
  • Rådyr, kølle, muskel 1
  • Rådyr, kølle, muskel 2
  • Rådyr, kølle, muskel 3
  • Rådyr, kølle, muskel 4
  • Rådyr, mørbrad
  • Rådyr, rygfilet 1
  • Rådyr, rygfilet 2
  • Rådyr, rygfilet 3
  • Snegle 1
  • Snegle 2
  • Vildsvinefilet
  • Vildsvinekamben
  • Vildsvinekølle, muskel 1
  • Vildsvinekølle, muskel 2
  • Vildsvinekølle, muskel 3
  • Vildsvinemørbrad
  • Zebra, filetbøf 1
  • Zebra, filetbøf 2
  • Zebra, filetbøf 3
  • Zebrakølle, muskel 1
  • Zebrakølle, muskel 2
  • Zebrakølle, muskel 3
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019