Vindruer 85°/0:15

Vindruer kan med kort sous vide-tilberedning bruges som en frisk dessert sammen med en sabayonnecreme eller blot flødeskum eller græsk yoghurt 10 % med sukker og vanilje. Hvis man bruger druer i forskellige farver, bliver resultatet smukt i et serveringsglas.

4 personer

  • 300 g vindruer (gerne forskellige farver), halverede på langs
  • 10 g flormelis (evt. stødt almindeligt sukker)
  • 200 g sabayonnecreme (side 355)
  1. Vend sukker og druer sammen.
  2. Fordel i poser, så laget ikke bliver mere end 3-4 cm tykt.
  3. Pak, så posen slutter tæt.
  4. Tilbered 85°/0:15.
  5. Hæld evt. væden fra (den kan koges ind og lægges i bunden af en dessert, så den ikke opløser evt. creme).
  6. Læg druerne og sabayonnecreme i lag.
Sous vide 2.0Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019